Schoenen, schoenen en nog meer schoenen!

Schoenen, schoenen en nog meer schoenen!
Schoenen, schoenen en nog meer schoenen!

Dames zijn dol op schoenen, zo denkt iedereen er over. Ik ook! Ik bezoek regelmatig de schoenen shop om te bekijken wat de nieuwste trends zijn. In de zomer maak ik daar graag gebruik van, maar eigenlijk ieder seizoen als ik eerlijk ben. In de herfst is een laarsje namelijk leuk, maar in de winter kan het weer wat kouder zijn. Als er dan wat warmere schoenen worden aangeboden in mijn maat, dan kan ik ze vaak niet laten staan. Online shoppen is leuk maar ook gemakkelijk. Een paar drukken op de knop en de volgende dag is je bestelling al binnen. Het is een klein beetje een verslaving van me geworden, doordat het zo gemakkelijk gaat misschien wel. Buiten regen? Binnen lekker warm stoken en aan de computer shoppen, heerlijk!

Nog meer schoenen?

Soms vragen mensen in mijn omgeving of ik echt nog meer schoenen nodig heb. Waarom niet? Deze schoenen passen wel weer onder een andere outfit! Maar ik geef toe, als ik in mijn kast kijk dan staan daar inderdaad erg veel schoenen. Ik ben er alleen wel blij mee, want wat voor feest er ook wordt gegeven, ik heb altijd passende schoenen. Er zijn zelfs vriendinnen die bij mij schoenen komen lenen! Zo zie je maar dat veel schoenen toch ook wel gemakkelijk is. In de schoenen shop zijn er genoeg en daar ga ik graag iedere maand even snuffelen en soms bestel ik ook wat leuks! Uiteraard profiteer ik van de fraaie aanbiedingen.