Nooit meer zoeken naar kleding die 100% hardcore is

Nooit meer zoeken naar kleding die 100% hardcore is
Nooit meer zoeken naar kleding die 100% hardcore is

De outfits die bij de hardcore dansscène horen, brengen je meteen terug naar het begin van de jaren ’90. Je kon toen nauwelijks over straat zonder dat je iemand gestoken in trainingspak en met een strak kapsel rond zag lopen. Maar tegenwoordig zijn er vele verschillende soorten kledingstijlen te vinden die onder het label ‘hardcore’ geplakt worden. En ze zijn allemaal terug te vinden op de website van 100% Hardcore. Dus als je op zoek bent naar een goede outfit voor een hardcore feestje, kun je er daar voor zorgen dat jouw kleding 100% hardcore is.

Gevarieerde aanbod

De site het een gevarieerd aanbod aan jassen, truien, shirts, broeken en verschillende soorten accessoires die jouw hardcore avond compleet kunnen maken. Zowel van mannen als vrouwen is er genoeg te vinden als het gaat om de verschillende soorten kledingstijlen die bij de huidige vorm van hardcore horen. Het gaat niet meer om alleen maar trainingspakken. Er zit genoeg tussen waar je gewoon hip en trendy mee over straat kunt. Het is namelijk inmiddels veel meer dan alleen een dansgenre; het is een complete levensstijl geworden.

Dat betekent dat de diversiteit in de afgelopen 25 jaar sinds het ontstaan van hardcore enorm is toegenomen. Daarnaast is het inmiddels ook volledig geaccepteerd door Nederlanders en is het zelfs mainstream geworden, in plaats van de underground subcultuur zoals die begonnen is. De verschillende merken die hardcore kleding maken zijn daarop ingesprongen en hebben de kledingstijl niet alleen gemoderniseerd, maar zelfs bijna alledaags gemaakt zonder dat het dat rauwe randje verliest.

Kijk snel naar de collectie

Wil je zelf meer te weten komen over kleding die 100% hardcore is? Kijk dan eens naar de collecties op 100% Hardcore, waar je alles kunt vinden om het helemaal te maken op jouw eerste hardcore feestje.