Kniekousen passen overal bij

Kniekousen passen overal bij
Kniekousen passen overal bij

Kniekousen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, en de trend blijft nog even hangen. Nu de temperaturen snel weer aan het zakken zijn, zien we de kniekousen weer verschijnen aan mooie benen op televisie, online en in tijdschriften. Je wilt ook graag meedoen met deze trend en de complimenten ontvangen. En hoewel kniekousen meer een accessoire zijn, heb je waarschijnlijk al een paar gekocht en vraag je je nu af wat je erbij kunt dragen. Geeft niets. We gaan eens kijken in je kast wat je zoal kunt combineren met je nieuwe kniekousen.

  • Een korte spijkerbroek is heel speels met kniekousen. En je kunt hierbij allerlei kniekousen dragen met vrolijke kleuren en patronen. Heb je geen korte spijkerbroek, dan kun je altijd een lange spijkerbroek afknippen en een beetje rafelen. In de zomer maak je deze look af met een leuke top en in het najaar met een lekkere sweater.
  • Kniekousen kunnen ook bij een zomerrokje in het naseizoen. Draag sportieve sneakers en een T-shirt om het geheel af te maken. Kniekousen bij uitstek geschikt voor zo een look zijn die van het merk Falke.
  • Een plooirok met kniekousen is erg anime schoolmeisje. Je maakt de look af met een witte bloes die je in je rokje stopt en Mary-Jane-achtige schoenen.
  • Een legging. In de winter geven kniekousen extra warmte als je leggings aan hebt. Match je kniekousen met een lange sweater en draag er een neutrale legging bij. Als je kniekousen hebt die over je knieĆ«n heen komen, kun je hier hoge laarzen bij aantrekken. Lekker warm.
  • Een strak kort rokje maak je een stuk spannender met kniekousen en hoge hakken erbij.
  • Een jurkje met een vest erover, kniekousen en enkellaarsjes zijn perfect voor de herfstlook. Draag een ruime wollen sjaal om het geheel af te maken.
  • Skinny jeans met laarzen erover worden extra warm door een paar wollige kniekousen te dragen over je jeans. Voor de Western uitstraling kun je dit combineren met een geruite bloes. Voor de gezellige winterlook draag je dit met een kabeltrui.

Je kniekousen en over-de-kniekousen kunnen bij zo veel kledingstukken die je waarschijnlijk al in je kast hebt hangen. Let wel op dat je outfit met kniekousen niet te veel anime of kostschoolmeisje wordt, en je over-de-kniekousen look er niet te goedkoop uit gaat zien. Tenzij dat je bedoeling is natuurlijk. Je kunt stijl en klasse uitstralen door panty’s of leggings te dragen. En houd je bovenkleding altijd lekker ruim en vormloos. Je benen stralen voldoende sexappeal uit.